g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us:
Back to top

VILLA KASTIL UTARA

The house sits on the top of a hill overlooking in almost 180 degrees the landscape around. It’s a belt that simulates a path encircling the mountain
and embraces it in a gentle gesture, and receives the winds coming from all directions.

It uses the proportions of the mountain to create a line in the landscape, without disturbing the hill.

The entrance is a line and the roof is green as the landscape around, it’s a lookout to walk and sit and enjoy the view under the sun.

The rhythm of the columns frames the views, and gives human scale to the landscape. The swimming pools are water features that reflect the sky. The rock becomes part of the house to create walls, skylights and a playground. It looks away but it doesn’t want to be looked at.

Location:

Tampah Hills, Lombok, Indonesia.

Client:

Particular

Typology:

Residential

Size:

2.928 sqm

Status:

Design Stage

Year:

2020