g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us:
Back to top

HOUSE SJ

The big challenge on this luxury house was to make this massive amount of sqm to be experienced in a human scale and still feel it like a house. The land is deep, narrow and with front views, very typical of the canggu area where streams and rivers have shaped the roads and lands.

The project uses the moderate steep slope to spread the program in two buildings connected by a bridge, creating a central yard that receives the entrance and gives light and ventilation to the first building where 4 bedrooms, a cinema, and a playroom are located.

The building closer to the views, facing the swimming pool and the stream at the end of the land, contains the main spaces like the main lounge, a bedroom and the master bedroom.

This layout allows to always get a partial impression of the house, with its spaces finding the balance between luxury and human perception.

Location:

Pererenan, Bali.

Client:

Particular

Typology:

Residential

Size:

1200+ sqm

Status:

In Process

Year:

2019