g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us:
Back to top

HOUSE S

A deep and narrow land with moderate slope and front views to a rice field patch. The layout uses the slope to distribute the program in two buildings. The top building contains three main bedrooms and service area; the lower building distributes around a central courtyard the kitchen, dining room, two lounges, bar area, and two guest bedrooms and an underground cinema in the basement.

The two buildings are connected by a steel bridge covered with a sliding wooden screen that allows the wind and blocks the sun and the rain.

The layout in the land allows to create different areas, a central garden, a patio with an ancient tree and a rooftop terrace to enjoy the views. The swimming pool uses the full wide of the house.

Location:

Canggu. Bali

Client:

Particular

Typology:

Residential

Size:

650 sqm

Status:

Completed 2019

Year:

2017