g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us:
Back to top

BINGIN

The land is situated on the Bingin cliff overlooking the ocean in front of the famous surf spot. The natural circular shape of the land contour gives the shape to the project creating a natural amphitheater with some amazing views.

A central garden gives privacy to the first building which includes a yoga and conference space. The second building overhanging on the cliff is a restaurant with a big terrace area and swimming pools that follows the natural shape of the land avoiding unnecessary landfills or excavations and following the natural amphitheater.

Location:

Bingin. Bali

Client:

Particular

Typology:

Commercial

Size:

1783 sqm

Status:

Construction

Year:

2019