g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us:
Back to top

BERAWA APARTMENTS

The new ways of working and living is impacting to our new society then to the architecture and design. THE CANGGU is a hub, a place where you can live and work in community, what is called now a co-living. The project collects a commercial space in ground floor, unique rooms in first and second floor and a co-working, meeting rooms, skype rooms, a community kitchen and roof top pool. All this uses become the Co-Living Building facility.

The horizontal language on the facade plays with the high ceiling rooms giving more privacy to them. All rooms have a mezzanine where the bedrooms are located that allows to maximize the space in ground floor. There we find the bathroom, kitchenette, living room, dining room, an extra hidden bed and the terrace. The common area is located at the roof top where is the pool, bar, common kitchen, co-working space and meeting rooms.

Location:

Berawa, Bali.

Client:

Particular

Typology:

Residential & Commercial

Size:

1.345 sqm

Status:

In Process

Year:

2018